ByYourSideForLife_Logo_v2_-02 (1).png

Det er ikke nogen lille bedrift at bestige det 12. højeste bjerg i verden. At opnå det uden hjælp af supplerende ilt gør det endnu mere imponerende. Men at gøre det samtidig med at skulle navigere i udfordringerne i forbindelse med overgangsalderen gør det virkelig respektindgydende. Vi er glade for at introducere Allie Pepper, en bemærkelsesværdig bjergbestiger og vores nyeste globale ambassadør.


Allie har sat sig et ambitiøst mål: At blive den første kvinde til at bestige alle verdens 14 bjerge over 8.000 meter uden hjælp af supplerende ilt. Hun skrev sig for nylig ind i historien ved at blive den første australske kvinde til at nå toppen af Broad Peak, en himmelstræbende bjergtop på 8.051 m på grænsen mellem Kina og Pakistan. Hvad er den næste? Den frygtindgydende K2's bjergtop!


Hos Besins Healthcare er vi dybt stolte af at stå ved Allies side. Vi er så privilegerede, at vi kan støtte hendes bjergbestigningsrejse, ligesom vi har været der for hende på hendes rejse gennem overgangsalderen.


Vær med til at byde Allie Pepper varmt velkommen i Besins Healthcare-familien. Tjek ind for flere spændende opdateringer om hendes respektindgydende eventyr!

Screenshot 2023-11-07 151948.png