Hovedkontor i Malmø,
aktive i hele norden

Sverige

Besøgsadresse:
Hyllie Vattenparksgata 12C
Malmö
Sverige

Postadresse:
Box 30070
200 61 Limhamn
Sverige

+45 78 74 57 05
info.nordics@besins-healthcare.com
www.besins-healthcare.dk

Indberetning af bivirkning

På indlægssedlen kan du læse om lægemidlets kendte bivirkninger. Alle lægemidler har bivirkninger, men du ved ikke på forhånd, hvor meget eller lidt du kommer til at mærke til dem. Måske er alle bivirkningerne ikke kendt. Det er derfor vigtigt at indrapportere bivirkninger, også efter et lægemiddel er godkendt.

Hvis du oplever bivirkninger ved dit lægemiddel, gør du et af følgende:
Bed din læge indrapportere bivirkningerne.
Indrapporter selv bivirkningerne på Lægemiddelstyrelsens hjemmeside her.
Skriv til Besins Healthcare Nordics AB på mail info.nordics@besins-healthcare.com, så indrapporterer vi dem.

Mænds og kvinders sundhed

Klik her

Kvindesundhed

Besins Healthcare har i mere end 50 år udviklet og fremstillet hormonlægemidler til hjælp til kvinder i overgangsalderen, men også til ufrivillig barnløshed og risiko for tidlig spontan abort. Vores østrogen- og progesteronbaserede lægemidler anvendes af kvinder i mere end 100 lande. Besins Healthcare var de første til at udvikle en østrogengel, og nogle år senere var vi først med en bioidentisk mikroniseret progesteronpille, både til oral og vaginal brug.

SE VORES lægemidler »

Klik her

Mænds sundhed

Besins Healthcares satsning på mænds sundhed og velvære startede i 1982 med udviklingen af en testosterongel til behandling af mænds overgangsalder (andropause) og forstørrede bryster hos mænd (gynækomasti). I begyndelsen af 2000-tallet lancerede vi verdens første testosterongel til behandling af lave testosteronniveauer hos mænd (hypogonadisme). I dag er vores testosterongeler de mest brugte i verden.

SE VORES lægemidler »