Hovedkontor i Malmø,
aktive i hele norden

Sverige

Besøgsadresse:
Hyllie Vattenparksgata 12C
Malmö
Sverige

Postadresse:
Box 30070
200 61 Limhamn
Sverige

+45 78 74 57 05
info.nordics@besins-healthcare.com
www.besins-healthcare.dk

Rapportering af bivirkninger

Patientsikkerhed er af største betydning for os i Besins Healthcare. Hvis du oplever bivirkninger ved din, din pårørendes eller din patients medicin, er det derfor vigtigt, at du rapporterer disse til Lægemiddelstyrelsen. På denne måde hjælper du os med at holde sikkerhedsoplysningerne for vores lægemidler opdaterede og relevante.

Rapporter mistænkte bivirkninger her

eller til: aenordics@besins-healthcare.com

Mænds og kvinders sundhed

Klik her

Kvindesundhed

Besins Healthcare har i mere end 50 år udviklet og fremstillet hormonlægemidler til hjælp til kvinder i overgangsalderen, men også til ufrivillig barnløshed og risiko for tidlig spontan abort. Vores østrogen- og progesteronbaserede lægemidler anvendes af kvinder i mere end 100 lande. Besins Healthcare var de første til at udvikle en østrogengel, og nogle år senere var vi først med en bioidentisk mikroniseret progesteronpille, både til oral og vaginal brug.

Klik her

Mænds sundhed

Besins Healthcares satsning på mænds sundhed og velvære startede i 1982 med udviklingen af en testosterongel til behandling af mænds overgangsalder (andropause) og forstørrede bryster hos mænd (gynækomasti). I begyndelsen af 2000-tallet lancerede vi verdens første testosterongel til behandling af lave testosteronniveauer hos mænd (hypogonadisme). I dag er vores testosterongeler de mest brugte i verden.