ByYourSideForLife_Logo_v2_-02 (1).png

Vi arbejder sammen

Vi er en banebrydende, familiedrevet medicinalvirksomhed med skarpt fokus på udvikling og kommercialisering af reproduktive hormonbehandlinger med henblik på mænds og kvinders livslange velfærd. For at fuldende porteføljen tilbyder vi også kosttilskud og medicinsk udstyr. Vores produkter anvendes inden for gynækologi, fertilitet, obstetrik og endokrinologi. Vi distribuerer til over 90 lande gennem vores egne datterselskaber og netværk af distributører. Med ca. 1.500 medarbejdere på verdensplan, 22 datterselskaber og 5 produktionsanlæg fortsætter vi med at vokse – noget vi kun kan gøre ved at rekruttere enestående medarbejdere og fremelske et miljø, hvor de kan trives.

career-global-foot.png

Globalt fodaftryk

Med 22 datterselskaber og 5 produktionssteder, der arbejder i synergi, er vi virkelig en global virksomhed. Vores internationale fodaftryk gør det muligt for os at udnytte forskellige perspektiver, ekspertise og ressourcer fra hele verden. Sammen samarbejder vi om at navigere den komplekse, konstant udviklende sundhedsindustri.

thumbnail_culture_and_values_final_1_e0ca106c95_19614f181b.png

Besins kultur & værdier

Da vi er en familiedrevet virksomhed, ansporer vi iværksætteri og internationalt samarbejde. Besins-familien spændende historie spænder over 5 generationer, hvor vi har stået i spidsen for virksomheden siden 1885. Vi lever og ånder for vores organisation, som vi har drevet i henhold til vores værdier de sidste 130 år.

Bliv en del af vores succeshistorie

Vi er stolte af at være en veletableret, familiedrevet virksomhed. Vi støtter og tilskynder til udvikling af vores medarbejdere på deres egen personlige karrierevej. Og vi er altid på udkig efter enestående mennesker, der kan hjælpe os med at skrive the næste kapitler i vores succeshistorie. Måske er du en af dem? Hvis du finder vores nøgleresultater lige så inspirerende, som vi gør, og er interesseret i at spille en rolle i at forme vores fremtid, hvorfor så ikke overveje at blive en del af vores team.    

Fra Progestogel, den første hormonbehandlingsgel, til Oestrogel, den første østradiolgel til behandling af symptomer på overgangsalderen, til Androgel, den hyppigst ordinerede testosterongel i verden, til Utrogestan - vores kerneprodukt, har vi kontinuerligt gået fra styrke til styrke, og vi vil meget gerne have dig med, så du kan spille en rolle i vores virksomheds fremtid.

Vores rekrutteringsproces

Hvis du overvejer at ansøge om en stilling hos os, kan det være nyttigt at kende den proces, vi går igennem, når vi vælger nye medlemmer til vores globale team.

1
Vi gennemgår og vurderer din ansøgning og dine dokumenter.
2
Vi kontakter dig via e-mail, hvis din ansøgning er interessant.
3
Så starter vi en udvælgelsesproces
4
Medarbejderafdelingen og rekrutteringsledere vil invitere dig til en personligt eller online samtale.
5
Vi kan også vurdere din viden i en professionel test.
6
Vi sender dig et tilbud og en besked.

Bliv en del af os

Er du i bund og grund en initiativrig iværksætter, der er dedikeret til at gennemføre projekter, til de er er afsluttet? Er du kreativ og dynamisk, med en international og multikulturel tankegang? 

 

På baggrund af dine ekspertiseområder og erfaringer, tilbyder vi forskellige karrieremuligheder inden for forskellige områder og regioner. Lad os sammen gøre en forskel.

Kommer snart