Besins Healthcare er specialiseret inden for udvikling af innovative lægemidler til kvinders og mænds velbefindende. Vores fokus ligger på hormonel substitutionsterapi, hvor vi har en førende position inden for transdermal administration af bioidentiske hormongeler til både kvinder og mænd. Vi har forskningscenter i Washington og produktion i Frankrig, Belgien og Spanien. Besins Healthcare har i dag ca. 900 ansatte. Vi er repræsenteret i over 100 lande og har ca. 30 produkter i vores globale produktportefølje.

Korte fakta

Besins Healthcare i tal

Mænds og kvinders sundhed

Klik her

Kvindesundhed

Besins Healthcare har i mere end 50 år udviklet og fremstillet hormonlægemidler til hjælp til kvinder i overgangsalderen, men også til ufrivillig barnløshed og risiko for tidlig spontan abort. Vores østrogen- og progesteronbaserede lægemidler anvendes af kvinder i mere end 100 lande. Besins Healthcare var de første til at udvikle en østrogengel, og nogle år senere var vi først med en bioidentisk mikroniseret progesteronpille, både til oral og vaginal brug.

SE VORES lægemidler »

Klik her

Mænds sundhed

Besins Healthcares satsning på mænds sundhed og velvære startede i 1982 med udviklingen af en testosterongel til behandling af mænds overgangsalder (andropause) og forstørrede bryster hos mænd (gynækomasti). I begyndelsen af 2000-tallet lancerede vi verdens første testosterongel til behandling af lave testosteronniveauer hos mænd (hypogonadisme). I dag er vores testosterongeler de mest brugte i verden.

SE VORES lægemidler »