Besins Healthcare er en af verdens ældste farmaceutiske virksomheder, og blev grundlagt i 1885. Vi var de første til at udvikle en østrogengel og et bioidentisk mikroniseret progesteron til både oralt og vaginalt brug. I begyndelsen af 2000'erne lancerede vi verdens første testosterongel til behandling af lave testosteronniveauer hos mænd. Besins Healthcare har et forskningscenter i Washington og produktion i Frankrig, Belgien, Spanien og Thailand. Vi er repræsenteret i over 100 lande, og har omkring 30 produkter i vores globale produktportefølje. Nogle af vores vigtigste mål er at bidrage til samarbejde mellem specialister i Norden, og øge viden om hormonmangel og -behandling blandt læger, sundhedspersonale og offentligheden.

Korte fakta

Besins Healthcare i tal

Mænds og kvinders sundhed

Klik her

Kvindesundhed

Besins Healthcare har i mere end 50 år udviklet og fremstillet hormonlægemidler til hjælp til kvinder i overgangsalderen, men også til ufrivillig barnløshed og risiko for tidlig spontan abort. Vores østrogen- og progesteronbaserede lægemidler anvendes af kvinder i mere end 100 lande. Besins Healthcare var de første til at udvikle en østrogengel, og nogle år senere var vi først med en bioidentisk mikroniseret progesteronpille, både til oral og vaginal brug.

SE VORES lægemidler »

Klik her

Mænds sundhed

Besins Healthcares satsning på mænds sundhed og velvære startede i 1982 med udviklingen af en testosterongel til behandling af mænds overgangsalder (andropause) og forstørrede bryster hos mænd (gynækomasti). I begyndelsen af 2000-tallet lancerede vi verdens første testosterongel til behandling af lave testosteronniveauer hos mænd (hypogonadisme). I dag er vores testosterongeler de mest brugte i verden.

SE VORES lægemidler »