Nu er vi i Norden!

”Nu findes Besins Healthcare, en af verdens førende medicinalvirksomheder med fokus på udvikling af hormoner til kvinder og mænds sundhed og velvære, også i Norden. Vores produkter er tidligere blevet markedsført af distributører, men siden årsskiftet er vi startet op i eget regi. I dag er vi et tæt team på 11 personer, snart 13, med mange års erfaring indenfor behandlingsområdet hormonmangel, både hos kvinder og mænd.
Vores vision er at blive sundhedssektorens førende og naturlige partner inden for hormonsubstitution ved at tilbyde markedets bedste produkter, service og support.
Vi vil bidrage til et nordisk samarbejde mellem specialister og øge kendskabet til hormonmangel og behandling hos ordinerende læger. Som en del af dette arbejde vil vi uddele uddannelses-og informationsmateriale udarbejdet sammen med specialister til læger og patienter.
Vi vil også øge kvinder og mænds kendskab til østrogenmangel og lave testosteronniveauer (hypogonadisme), og formidle viden om, at der findes muligheder for at lindre de generende symptomer.
Sidst, men ikke mindst, så vil Besins Healthcare i de kommende år lancere flere nye lægemidler.”

Per-Olof Nilsson, adm. dir.

Mænds og kvinders sundhed

Klik her

Kvindesundhed

Besins Healthcare har i mere end 50 år udviklet og fremstillet hormonlægemidler til hjælp til kvinder i overgangsalderen, men også til ufrivillig barnløshed og risiko for tidlig spontan abort. Vores østrogen- og progesteronbaserede lægemidler anvendes af kvinder i mere end 100 lande. Besins Healthcare var de første til at udvikle en østrogengel, og nogle år senere var vi først med en bioidentisk mikroniseret progesteronpille, både til oral og vaginal brug.

Klik her

Mænds sundhed

Besins Healthcares satsning på mænds sundhed og velvære startede i 1982 med udviklingen af en testosterongel til behandling af mænds overgangsalder (andropause) og forstørrede bryster hos mænd (gynækomasti). I begyndelsen af 2000-tallet lancerede vi verdens første testosterongel til behandling af lave testosteronniveauer hos mænd (hypogonadisme). I dag er vores testosterongeler de mest brugte i verden.